Officielt: Vejle-spiller skifter til Fremad Amager

Foto: Dejan Obretković

Superliga-oprykkerne fra Vejle Boldklub har solgt den 21-årige midtbanespiller Hans Høllsberg til Fremad Amager. Det bekræfter begge klubber onsdag.

Hans Høllsberg nåede aldrig rigtig at slå igennem for Vejle Boldklub, og nu er han rykket et skridt videre i sin karriere.

Superliga-klubben bekræfter således på sin hjemmeside onsdag, at den talentfulde midtbanemand er rykket til Fremad Amager på permanent basis.

Høllsberg rykker til 2. divisionsklubben efter et forår, hvor han har været udlejet til Esbjerg, og talentet sætter ord på afskeden med sin barndomsklub.

“Jeg har været glad for min tid i Vejle Boldklub, hvor jeg har rigtig mange gode minder fra. Det er både fra min tid på VB Akademiets yngste hold, men også da jeg kom op på ligaholdene, hvor jeg ret sent slog mit navn fast,” siger Høllsberg til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Det lå ikke i kortene, at jeg skulle førsteholdsdebutere for VB, men jeg fik chancen i opstarten for to år siden, og det var fedt at blive vist den tillid,” udtaler Hans Høllsberg.

Han nåede 23 kampe for førsteholdet i Vejle Boldklub.