Officielt: Lyngby gafler tidligere Serie A-spiller

Foto: Dejan Obretković

Lyngby har styrket defensiven med den tidligere Sassuolo-stopper Timo Letschert, der kommer til Superliga-klubben på en kontrakt for resten af kalenderåret.

Lyngby har på ingen måde fået en god start på Superliga-sæsonen, hvor de fortsat ikke har vundet efter 11 kampe og indtager en aktuel 12. plads i den bedste danske række.

Og nu har klubben så valgt at forstærke defensiven med den 29-årige midtstopper Timo Letschert, der har stået uden klub siden sin afsked med AZ Alkmaar først på sommeren.

Det bekræfter Lyngby på sin hjemmeside.

Stopperen er blevet udstyret med en kortsigtet kontrakt, der gælder frem til vinter, og Lyngbys administrerede direktør Andreas Byder sætter ord på tilgangen.

“Timo er en spændende spiller, som kommer med erfaring fra et højere niveau,” siger Byder ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Vi er klar over, at han har et efterslæb, fordi han har stået uden klub i de seneste måneder – derfor har vi heller ikke en forventning om, at han kan gå ind i kamptruppen fra dag ét,” lyder det fra klubbens administrerende direktør.

Lyngbys næste Superliga-opgave venter på fredag, hvor man tager imod Viborg FF.