Stage om Augsburg-rygter: 75 mio. er for meget

Foto: Shutterstock

FC København-profilen Jens Stage har været kædet sammen med Bundesliga-klubben Augsburg, og nu kommenterer han selv rygterne og siger, at prisen på 10 millioner euro er for høj.

Tilbage i januar-transfervinduet florerede der kraftigt rygter om, at FCK-spilleren Jens Stage kunne skifte til Augsburg for en transfersum, der angiveligt skulle lyde på 10 millioner euro, svarende til ca. 75 millioner kroner.

I TV3 Sport-programmet ‘Offside’ har danskeren nu forholdt sig til rygterne, og han siger, at de 75 millioner kroner er i overkanten for en “midtbanetraktor”.

“Jeg ved ikke, hvor de ti millioner euro i teorien kommer fra. Jeg synes måske, det er lige i overkanten for sådan en midtbanetraktor, som jeg vil kalde mig selv,” udtaler Stage og tilføjer:

“Jeg ved ikke, om det er sand tale eller ej, men jeg synes, det lyder af meget. Men fastelavnskagerne er også dyre herovre,” smiler FCK-midtbanemanden.

25-årige Jens Stage kom til FC København fra AGF tilbage i 2019, og han har en kontrakt med Superliga-topklubben, der løber frem til sommeren 2024.