Kan FC Midtjylland vinde Superligaen for andet år i træk?

Foto: Shutterstock

Sidste års mestre, FC Midtjylland, er her halvvejs gennem sæsonen kun 3 point efter FC København. De to har trukket fra resten af Superligaen, hvorfor en af dem nødvendigvis må tage titlen. Kan FC Midtjylland gentage sidste års succes, bliver det tredje gang, de vinder Superligaen, siden deres entre i år 2000. Læs her, hvor åbent udfaldet er.

Bliver det ulvene fra FC Midtjylland eller de københavnske løver, der løber med pokalen i dette års Superliga? Lige nu ligger de to klubber med et solidt forspring ned til vestegnens blå-gule drenge på hele 14 point. Kun 3 point adskiller de to tophold. Så en af dem er nødt til at vinde dette års Superliga.

Det gør de to til stensikre valg at spille på, hvis du vil satse hos online bookmakerne om udfaldet på Superligaen. Men med et så tæt opløb nytter det ikke at vælge med hjertet. For uanset om du satser på udfaldet af fodboldkampe, fodboldturneringer eller for den sags skyld spiller online casino spil som f.eks. roulette, handler det om at gøre dit hjemmearbejde ordentligt, før du vælger det udfald, du vil satse på.

FC Midtjylland opruster til slutspillet

Lige nu er løverne fra FC København favoritterne til at vinde årets Superliga hos online bookmakerne. Men i Superliga-stillingen, er vi ude i decimalerne, når det gælder odds. Så reelt set ligger udfaldet helt åbent, og ”underhunden” – selv om det er en ulv – bør man altid have respekt for.

FC Midtjylland brugte januars transfervindue til at opruste og fylde flere nye, gode spillere ind på holdet. Transfervinduet bragte den brasilianske midterforsvarer Patrick da Silva Ferreira Souza fra den brasilianske klub Flamengos førstehold ind på midtjydernes bane.

Også fra Brasilien kommer angriberen Junior Brumado. Dermed får klubbens brasilianske midtbanespiller Evander to landsmænd på holdet. Endelig bragte vintertransfervinduet også den polske spiller Rafal Kurzawa, der spiller i klubben på en lejeaftale fra den franske klub Amiens frem til sommer.

Så alt i alt står FC Midtjylland styrket og klar til slutspillet.

FCK eller FCM?

Ser vi på styrkeforholdet mellem FCK og FCM, er forskellen også marginal. På nær en enkelt uafgjort mod Esbjerg og en tabt kamp til netop FCK på deres hjemmebane, kom FC Midtjylland sejrende ud af alle efterårets kampe. Selv kampen mod FCK på FC Midtjyllands hjemmebane vandt de midtjyske ulve, ligesom de vandt over ”kjøwenhavnerne” i ottendedelsfinalen i DBU Pokalen.

Tilsvarende har FCK også vundet alle sine kampe i Superligaen på nær en enkelt uafgjort kamp mod AGF og så føromtalte nederlag til FC Midtjylland. De har til gengæld ikke rustet nær så meget op med nye spillere i vinterens transfervindue som midtjyderne. Kun Guillermo Varela fra Penarol og Robert Mudražija fra NK Osijek fandt vej ind på københavnernes tophold.

Hvem vinder?

Så hvem af de to, der ender med at vinde Superligaen i år, står fortsat helt åbent. Derfor bør du være ekstra grundigt med dit hjemmearbejde, før du satser på vinderen af årets Superliga.