Jack Wilshere om fremtiden: Vil gerne blive i AGF

Foto: Dejan Obretković

Den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere fortæller, at han gerne vil blive i AGF, hvis klubbens kommende cheftræner ønsker at beholde ham.

Tilbage i februar hentede AGF den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere på en kortsigtet kontrakt, og det gav stor omtale i den danske presse.

Siden har skiftet vist sig at være en blandet landhandel for begge parter, men den 30-årige englænder er på ingen måde afvisende overfor at blive i Aarhus-klubben.

Det udtaler midtbanespilleren i et interview med The Athletic, hvor han forklarer, at han ønsker at blive i Superliga-klubben, hvis det er muligt.

“I slutningen af sæsonen har alle brug for at tænke sig om, før man påbegynder samtalerne om fremtiden,” siger Wilshere og fortsætter:

“Træneren blev fyret, så der kommer en ny træner til den kommende sæson. Jeg vil gerne tilbage til AGF, hvis den nye træner vil have mig,” lyder det fra den tidligere engelske landsholdsspiller.

Rutinerede Jack Wilshere står samlet set noteret for 14 førsteholdskampe i AGF-trøjen, mens han også har 182 Premier League-kampe på sit CV.