FC København forstærker sig med tre nye spillere

Foto: Dejan Obretkovic

Superliga-topklubben FC København har været aktive i transfervinduet, hvor de har hentet de tidligere AGF-spillere Kamil Grabara og Kevin Diks samt Shakhtar Donetsk-stopperen David Khocholava. 

FC København afsluttede for et stykke tid siden en skuffende Superliga-sæson, hvor man måtte nøjes med en 3. plads bag FC Midtjylland og Brøndby, hvor ærkerivalerne endda endte med at hive titlen hjem.

Det tager den danske hovedstadsklub nu konsekvensen af, og FCK har således allerede været særdeles aktive i denne sommers transfervindue.

Lørdag hentede man den polske keeper Kamil Grabara til klubben fra Liverpools reservehold, efter målmanden før har været udlejet til AGF ad flere omgange.

Mandag præsenterede man så en anden spiller med en fortid i AGF, denne gang højrebacken Kevin Diks, som har været udlejet til den midtjyske klub i to sæsoner fra Fiorentina.

Tirsdag har FCK så præsenteret den trejde signing på fire dage i form af den 27-årige midtstopper David Khocholava, som kommer til fra Shakhtar Donetsk i Ukraine.