Chelsea og Inter vil have tidligere AaB-spiller

Den danske landsholdsprofil Joakim Mæhle har været i forrygende form til den igangværende EM-slutrunde, og nu har backen tiltrukket sig interesse fra Chelsea og Inter.  

Joakim Mæhle voksede op i den nordjyske landsby Østervrå, og som ungdomsspiller skiftede han fra den lokale klub til AaB, hvor han endte med at gå hele vejen.

Hans karriere på Aalborg-klubbens førstehold varede dog ikke længe, for efter bare et år som Superliga-spiller blev den unge back solgt til belgiske Genk.

Herfra har karrieren taget fart, og i dag tørner danskeren ud for Serie A-topklubben Atalanta, som spillede med i sidste sæsons udgave af Champions League.

Også på det danske landshold har Mæhle gjort det godt, ikke mindst til EM, og det har nu tiltrukket interesse fra to af de største klubber i Europa.

Således melder mediet TuttoAtalanta, at de italienske mestre fra Inter har forhørt sig om den brandvarme blok, som også Chelsea skulle være interesserede i.

Begge klubber råder i forvejen over danskere, i det henholdsvis Christian Eriksen og Andreas Christensen spiller i storklubberne.