Bekræftet: Ingen udefans til to Superliga-derbyer

Foto: Shutterstock

Flere episoder med uroligheder har nu fået den konsekvens, at der ikke må være udefans til stede ved de to næste kampe mellem FC København og Brøndby.

De næste to lokalopgør mellem Brøndby og FC København bliver ikke med udefans på lægterne, efter der har været flere kedelige episoder i tidligere opgør.

Det meddeler Divisionsforeningen i pressemeddelelse, hvor der er blevet præsenteret en ny sikkerhedspakke, som kommer i lyset af urolighederne mellem fangrupperne.

Hovedstadens politi har anmodet om, at de næste derbyer skal være uden fans fra udeholdet, og det har Divisionsforeningen så valgt at acceptere.

”Vurderingen er, at det i øjeblikket ikke er muligt at udelukke hændelser som dem ved efterårets derby – i forbindelse med de tilsvarende kampe i foråret. Derfor har Divisionsforeningen besluttet, at der ikke kan være udebanefans ved de to kommende kampe,” lyder det i pressemeddelelsen.

Det fremgår også af pressemeddelelsen, at der fremover vil være skærpede sanktioner for de fans, der ikke følger reglerne på tribunerne.

FC København og Brøndby tørnede sammen to gange i efteråret, hvor FCK vandt med 4-2 i Parken, mens BIF sejrede med 2-1 på hjemmebane i oktober måned.