FCM-direktør: Vi spurgte på Christian Eriksen


FC Midtjylland var med i kampen om Christian Eriksens eftertragtede underskrift. Det bekræfter klubbens direktør Claus Steinlein. 

FCM er bookmakernes favorit til guldet 

FC Midtjylland er én af favoritterne til at snuppe guldet i Superligaen.

I øjeblikket ligger FCM på 1.-pladsen i Superligaen – to point foran FC København på andenpladsen. Midtjyderne er da også favorit til at vinde ligaen i øjeblikket, når man kigger hos bookmakerne.

Bliv klogere på, hvor du finder de højeste odds, når du skal foretage betting på Superliga, når den nye sæson går i gang via linket.

Eriksen havde mange muligheder

I forhold til Christian Eriksens situation, så havde han flere muligheder på hånden i både Danmark og udlandet, før han besluttede sig for at skifte til Brentford på en fri transfer.

Én af dem var Superliga-topholdet FC Midtjylland, som spurgte til Eriksens situation, efter at han fik ophævet sin kontrakt med sin hidtidige, italienske arbejdsgiver, Inter.

Det afslører klubbens direktør Claus Steinlein i et interview med Discovery+.

“‘Kunne der være en chance’?. Da jeg så, han var på vej til OB, mente jeg også, at vi havde en lille chance.”

“Han var til prøvetræning på akademiet i 2004, så det kunne jo være, han kunne huske, hvor anlægget lå. Jeg så chancen som minimal, så det var ikke det, vi brugte kræfterne på.”

“Én af vores folk spurgte bare lidt ind til, om han skulle til Danmark. Da der så blev sagt nej, var det jo det. Vores opgave er at skyde på alt, men man ved også godt nogle gange, at man skyder ved siden af.”

“Men Max Meyer var også et vildt skud, og det lykkedes. Det kunne jo være, at Eriksen ville synes, at det var fedt at bo ude i naturen i netop vores region, siger Steinlein med et smil.”

Thomas Frank: Specielt Eriksen-opkald

Som bekendt endte Eriksen med at skifte til danskerklubben Brentford FC, der også er beliggende i London, hvor han tidligere har tørnet ud for Tottenham Hotspur.

Klubbens danske manager Thomas Frank afslører, at det var meget specielt at ringe til Eriksen for at høre om hans interesse i at skifte til klubben.

”Jo, det var det (specielt, red.). Jeg var også glad for, at jeg skulle ringe efter seks måneder og ikke to. Lad mig sige det sådan. Den første lange del af samtalen gik da også mest på, hvordan han havde det, og hvordan familien havde det, og hvordan tingene så ud,” fortæller Thomas Frank ifølge bold.dk på et pressemøde og uddyber:

”Og så var det mere i slutningen af samtalen, at jeg stillede spørgsmålet, om han kunne have lyst til at komme til Brentford og Premier League. Så på den måde var det klart mere specielt, end det normalt er i de samtaler der.”