SIF-boss efter FCK-rygter: Vil beholde profil

Foto: Shutterstock

Silkeborg IF-sportschef Jesper Stüker slår fast, at man ønsker at beholde Nicolai Vallys, som ellers har været rygtet kraftigt til FC København på det seneste.

I den forgangne sæson imponerede Superliga-oprykkerne fra Silkeborg ved at slutte på en 3. plads i den bedste danske række, og det havde Nicolai Vallys en stor aktie i.

Den 25-årige offensivspiller leverede samlet set 11 scoringer og 12 målgivende afleveringer i 34 kampe i den forgangne sæson, og det har FC København bemærket.

FCK bliver således kædet kraftigt sammen med Vallys for tiden, men SIF-sportschef Jesper Stüker regner ikke med et salg af profilen.

“Vi vil holde fast på et stærkt hold. Der skal noget ekstraordinært til, før vi sælger, og det tror jeg ikke, at der kommer. Jeg tror, som udgangspunkt, at han vil være i Silkeborg efter transfervinduet,” udtalte sportschefen efter SIF’s sejr over FC Midtjylland fredag aften.

I gårsdagens sejr brillerede Nicolai Vallys endnu en gang, da han både leverede en assist og selv kom på måltavlen for Silkeborg.

/ritzau/