Medie: Dyr FCM-spiller er landet i Brasilien

Foto: Dejan Obretković

Sidste sommer købte FC Midtjylland offensivspilleren Marrony for et større millionbeløb, men nu er han meget tæt på at skifte til Fluminense på en lejeaftale.

23-årige Marrony har ikke været den store succes i FC Midtjylland, siden han blev hentet ind for et stort millionbeløb sidste sommer.

Dengang satte brasilianeren sin underskrift på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026, men allerede nu forlader han FCM.

Flere medier skriver således, at FC Midtjylland er nået til enighed med Fluminense om en lejeaftale, der gælder for den kommende sæson.

Det brasilianske medie UOL Esporte beretter, at Marrony nu er landet i Rio de Janeiro, og det er også lykkedes mediet at få en kommentar fra angriberen.

“Jeg ankommer glad. Ikke bare mig, men min familie. Jeg er meget motiveret, og jeg håber på at lære hver enkelt spiller at kende og komme hurtigt i gang,” lyder det ifølge mediet fra Marrony.

Det forlyder også, at lejeaftalen vil indeholde en købsoption på i omegnen af 34 millioner kroner, som Fluminense kan vælge at gøre brug af.