Ekspert om Superliga-tilskuere: Kan snart vende tilbage

Foto: Dejan Obretković

Tilskuerne kan snart vende tilbage til de danske Superliga-stadioner, som har stået tomme i efterhånden en del måneder. Det vurderer Lars Bjerrum, som er professor i infektionssygdomme ved Københavns Universitet. 

Coronaen ramte Danmark som et lyn fra en klar himmel tilbage i foråret 2020, og det bevirkede blandt andet, at den professionelle fodbold skulle sættes på pause.

I løbet af sommeren og efteråret var der enten få eller ingen fans tilladt på de danske Superliga-stadioner, og det har også været realiteten i starten af 2021.

Men nu kan der meget vel være lys for enden af tunnelen, hvis man skal tro på, hvad Lars Bjerrum, der er professor i infektionssygdomme ved KU, vurderer.

“Mit optimistiske bud vil være, at hvis det bliver ved med at gå den rigtige vej, så kan tilskuerne vende tilbage i slutningen af marts eller starten af april,” udtaler han i et interview med BT.

Der har ikke været nogle officielle udmeldinger om, hvornår Superliga-klubberne igen kan forvente at få fans på stadion til kampene.