Bænket FCM-profil: Jeg er klar til næste skridt

Foto: Shutterstock

FC Midtjylland-offensivspilleren Awer Mabil har været inde i en svær periode i Superliga-topklubben, hvor han fortæller, at han ikke føler sig tilstrækkeligt værdsat, og nu vil han væk. 

25-årige Awer Mabil skiftede til FC Midtjylland tilbage i sommeren 2015, og siden da har han været udlånt et par gange, men ellers haft rimelig succes i den midtjyske klub.

I denne sæson har den australske offensivspiller dog ikke spillet nogen specielt stor rolle, hvor navne som Gustav Isaksen og Anders Dreyer har været mere i fokus.

Og nu vil Mabil væk fra Midtjylland. I et større interview med The World Games, et australsk medie, fortæller han, at han ikke føler sig tilstrækkeligt værdsat, og at han gerne vil væk fra klubben.

“Jeg er klar til at tage det næste skridt, og denne sommer er perfekt. England er min største drøm, og jeg tror, jeg kan få den til at gå i opfyldelse i løbet af et par år,” siger Awer Mabil blandt andet.

Australieren har i indeværende sæson optrådt 43 gange for Superliga-klubben i alle turneringer, hvor det er blevet til tre mål og syv assists.