AaB afskriver Superliga-tilskuere i indeværende sæson

Superliga-klubben AaB forventer et samlet underskud på 8 til 13 millioner, og det skyldes blandt andet, at man ikke regner med flere tilskuere i Superligaen i denne sæson.   

Coronakrisen ramte Danmark og Superligaen tilbage i foråret 2020, og siden da har det været meget sparsomt med tilskuere til de danske kampe.

På trods af de seneste genåbninger er der stadig tomme Superliga-stadioner rundt omkring i landet, og ikke alle regner med, at tilskuerne når at komme tilbage i den bedste danske række.

I hvert fald skriver AaB i en børsmeddelelse, at man forventer et underskud på 8-13 millioner kroner, hvilket delvist skyldes, at man ikke regner med at se flere tilskuere på det nordjyske stadion i denne sæson.

Det forventeligt større underskud tilskriver man direkte den manglende top 6 samt formodningen om, at der ikke kommer tilskuere på stadion igen i denne sæson.

Det blev tidligere torsdag meldt ud af kulturminister Joy Mogensen, at der til EM kan være 12.000 danske fans i Parken, men det berører altså ikke Superligaen.