Vejret i Odense

Vejret i Odense med en syvdøgnsprognose, hvor du kan se, hvilket vejr Odense har at byde på i den kommende tid. Få overblikket her.

Vejret i Odense – syvdøgnsprognose

Weather Data Source: Wetter Odense 7 tage

Herover kan du se, hvordan vejret bliver i Odense for de kommende syv dage inklusiv dagen i dag. Du kan med andre ord få overblikket over, hvilket tøj du skal iklæde dig, når du skal på stadion for at se det lokale hold spille.

Vejr til at komme på Odense Stadion

Hvis du skal støtte OB på hjemmebane, så er det naturligvis Odense Stadion det foregår på. Stadionet, der har eksisteret siden 1941 har plads til knap 16.000 tilskuere.

Og det er altid rart at vide på forhånd, om det er vejr til regntøj, kun OB-fodboldtrøje eller en stor vinterjakke, når De Stribede skal i aktion. Det er de færreste, der har lyst til at fryse, når de sidder på et fodboldstadion, hvor man ligesom ikke bare kan forlade arenaen, før dommeren har fløjtet for sidste gang.

Derudover er det også rart at vide, om man har behov for at tage solcreme, kasket og eventuelt solbriller på, så man kan nyde kampen uden at komme hjem rød som en reje hvad end det er på armene eller direkte i krydderen.

Foto: Shutterstock

Vejr til at spille fodbold med vennerne i Odense

Odense byder på mange muligheder for at spille fodbold med vennerne på diverse baner. Der er både skoler, fodboldklubber samt en række street fodbold-baner, der kan spilles på rundt om i byen.

Der findes også Facebook-grupper og en app, såsom “Gadebold”, hvor man kan koordinere, hvis man mangler spillere til en lille, hyggelig kamp i lokalmiljøet.

I den forbindelse er det også nyttigt at vide, hvilket vejr, man skal spille bold i. Hvis det vælter ned er det måske ikke lige timingen til at spille på en glat asfaltbane.

Omvendt hvis solen skinner, så er det rart at vide, så man kan have det rette tøj på og ikke løbe rundt i alt for varmt tøj, som i sidste ende gør mere skade end gavn, når man skal vise de sidste nye tricks, som man har trænet på, efter at have set adskillige videoer på YouTube eller TikTok med Brian Brizze og alle de andre freestylere.