Officielt: Vejle Boldklub fyrer Peter Sørensen

Foto: Dejan Obretković

Efter søndagens 2-0-nederlag til Viborg FF har Vejle Boldklub mandag morgen meddelt i en pressemeddelelse, at man har valgt at fyre cheftræner Peter Sørensen.

20 kampe var alt, hvad det nåede at blive til for Peter Sørensen som cheftræner i Vejle Boldklub, hvor han fik skrabet syv sejre sammen, hvilket altså ikke skulle vise sig at være nok.

Superliga-klubben oplyser således i en pressemeddelelse mandag, at man har besluttet at ophæve samarbejdet med 48-årige Sørensen med øjeblikkelig varsel, efter man søndag led et nederlag på 2-0 ude mod Viborg.

Vejles bestyrelsesformand og hovedaktionær, Andrew Zolotko, udtaler i pressemeddelelsen, at der skal nye kræfter til, hvis klubbens skal bevæge sig i den rigtige retning.

“Jeg vurderer, at hvis vi både skal jagte overlevelsen og samtidig tænke strategisk fremadrettet, så er det nu, vi skal skifte på cheftrænerposten,” forklarer Zolotko og uddyber:

“Jeg tror på, at det både på den korte og lange bane er tid til, at Vejle Boldklub bliver endnu mere defineret i sin retning og sin tilgang til spillestil, og det første skridt tager vi nu,” lyder det fra bestyrelsesformanden.

Vejle Boldklub ligger på en aktuel 11. plads i Superligaen, hvor næste opgave hedder OB på hjemmebane.