FC Nordsjælland sælger 16-årig komet til tyskere

Den kun 16-årige midtbanespiller Zidan Sertdemir er skiftet fra FC Nordsjælland til Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen. Det oplyser FCN på sin hjemmeside tirsdag.

Zidan Sertdemir har endnu ikke fået sin officielle debut for FC Nordsjællands førstehold, og det kommer den 16-årige komet heller ikke til foreløbig.

Den talentfulde teenager er således skiftet til tyske Bayer Leverkusen, som gør sig i landets bedste række.

Det meddeler den tyske klub på sin hjemmeside tirsdag, hvor det også fremgår, at stortalentet har skrevet under på en treårig kontrakt.

Skiftet kommer på baggrund af meldinger fra Tipsbladet.dk, som kunne berette om det allerede i sidste uge, og nu er det altså blevet meldt ud fra officielt hold.

Sertdemir skal i første omgang indgå som en del af U19-holdet i Bayer Leverkusen, og fra FCN’s side mener man, at udviklingen af unge spillere er vigtig.

“Det er vores klare strategi at udvikle spillere, som er dygtige nok til vores eget førstehold, og det investerer vi mange ressourcer og tid i. Af samme grund mærker vi generelt en stor interesse for vores spillere på både 3F Superliga-holdet og akademiet,” lyder det fra FCN-sportsdirektør Mikkel Hemmersam ifølge klubbens hjemmeside.

Bayer Leverkusen sluttede som nummer seks i den forgangne Bundesliga-sæson.