Danmark klar til VM 2018 i Rusland

Danmark besejrede tirsdag aften Irland med hele 5-1, hvor Christian Eriksen samtidig scorede hattrick. De andre målscorere var Andreas Christensen og Nicklas Bendtner.

Det danske mandskab fik ellers en skrækkelig start på den anden playoff-kamp, da Duffy efter bare seks minutters spil kunne heade Irland foran.

Kasper Schmeichel kom lidt skævt ud af sit mål efter en dødbold, og så kom Duffy højest på bolden, hvorefter den lå i den danske rose.

I det 29. minut fik Andreas Christensen dog bragt danskerne tilbage i opgøret. Efter en flot dribletur af Sisto, fik han sendt et indlæg ind i feltet, som havnede hos Christensen, som afsluttede, hvorefter bolden ramte stolpen og snittede en irsk spiller på vejen ind.

Irland skulle nu score et mål mere, for at sikre videre avancement. Det kom ikke. I stedet stemplede Christian Eriksen ind med en flot scoring efter assist af Nicolai Jørgensen. Danmark var nu foran med 2-1 efter 32 minutters spil.

I anden halvleg fik Eriksen sikret sig et vaskeægte hattrick, da han først scorede i det 63. minut. og siden hen i det 74. minut. Danskerne var nu foran 4-1, og det VM-billetten var nu allerede ved at blive printet ud.

I overtiden fik indskiftede Nicklas Bendtner, tilkæmpet sig et straffespark, som han allernådigst fik lov til at tage af Eriksen. Bendtner takkede for tilliden ved at score sikkert til slutresultatet 5-1.

Dermed er Danmark klar til VM fodbold i Rusland til sommer. Danmark har ikke deltaget i en VM-slutrunde siden 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=UwaZRI9SQLk