Alexander Sørloth solgt i rekordhandel

Superligaen fik i går en ny transferrekord, da Alexander Sørloth blev solgt af FC Midtjylland til Premier League-klubben Crystal Palace.

Crystal Palace har angiveligt betalt 75 millioner kroner ved handlens indgåelse, mens FCM kan se frem til at tjene op til 141 millioner kroner inklusiv diverse bonusser, som er gældende i de næste to år.

Herudover har midtjyderne også sikret sig en god videresalgsklausul, forlyder det.

FCM’s administrerende direktør Claus Steinlein er naturligt nok en glad mand.

“Crystal Palace var villige til at give et exceptionelt stort beløb for at få Alexander til klubben, og et salg i den størrelsesorden kunne vi ikke afslå. Som virksomhed må vi udvise lederskab og agere ansvarligt i en sådan situation, og salget giver et økonomisk fundament og stabilitet til at videreudvikle FC Midtjylland,” siger administrerende direktør, Claus Steinlein, til klubbens hjemmeside og tilføjer:

“I dette vindue har vi solgt spillere, som forventeligt vil genere langt over 200 millioner kroner til FC Midtjylland. En historisk bedrift. Det er en stor dag for FC Midtjylland, og vi er stolte af at levere det med afstand største salg i Superligaens historie.”

Se Sørloths første interview med Crystal Palace her:

https://www.youtube.com/watch?v=2WA1gMLKF8w